https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенци могат да си купят великденски сувенири от щанда на "Каритас"

Русенци могат да си купят великденски сувенири от щанда на “Каритас”

От днес до 30 април русенци ще имат възможността да се потопят в празничната атмосфера на Великден, като закупят ръчно изработени сувенири и украшения от благотворителния щанд на “Каритас” Русе. Щандът е разположен във фоайето на Регионална библиотека “Любен Каравелов” и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Предлаганите продукти са изработени от деца и възрастни, посещаващи различните комплекси за социални услуги на “Каритас” Русе: Дневен център за деца с увреждания “Милосърдие”, Център за обществена подкрепа “Том Сойер” и Център за социална рехабилитация и интеграция на бездомни лица. Под ръководството на арттерапевти и социални работници, те са вложили в творенията си не само умения, но и много любов и внимание.

Всички средства, получени от продажбите, ще бъдат използвани за подкрепа на многобройните каузи на “Каритас” Русе, насочени към бедните, слабите и нуждаещите се.

“Каритас” Русе е католическа благотворителна организация, която от години работи за подобряване на живота на най-уязвимите групи в обществото. Организацията предлага широк спектър от услуги, включително материална помощ, социална подкрепа, образование и обучение.

Каним всички русенци да посетят благотворителния щанд на “Каритас” Русе и да се радват на красивите ръчно изработени сувенири, докато подкрепят благородна кауза.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X