https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниТревожни новини за крал Чарлз Трети

Тревожни новини за крал Чарлз Трети

Въпрос, който си задават всички не само в британското общество, но и навсякъде по света, е всъщност колко болен е крал Чарлз III?!

Кралят се подлага лечение след поставянето на диагнозата рак. Официалните представители на кралското семейство не разкриха от каква форма на рак страда, но казаха, че заболяването няма връзка с неотдавнашното лечение за доброкачествено заболяване на простатата, на което той се подложи. Според представителите на кралското семейство монархът продължава да изпълнява държавните си задължения и правомощия.

„Говорейки с близки до краля за здравето му, най-често срещаният отговор през последните седмици е „Не е добре“, съобщават от Daily Beast.

Някои световни сайтове дори посочиха, че вече се обсъждат и преразглеждат планове за погребението на краля с кодово име “Операция Менайски мост”.

Прави се дори подробен анализ на погребението на кралица Елизабет през септември 2022 г., като се планират подобрения на организацията. От двореца отказаха да коментират появилите се информации, като нито потвърдиха, нито отрекоха.

Междувременно източник, близък до британското кралско семейство, пък, преди няколко седмици разкри мнението на лекарите за напредъка в лечението крал Чарлз III. Източникът каза, че лечението на краля напредва добре. Според него лекарите са оптимисти за перспективите пред Чарлз III, който също поддържа положително отношение. Според източника лечението не налага съществени ограничения върху работата на монарха, посочи People.

През последните месеци, обаче, социалният кръг на краля бе ограничен поради отслабена имунна система, но според него през по-топлите месеци рискът от заразяване с инфекциозни заболявания намалява. Сега той постепенно разширява социалния си кръг и очаква да се върне на редовна работа до лятото. Бъкингамският дворец вече изготвя летния си график, но окончателното решение за провеждането на събития ще бъде взето по-късно, като се вземат предвид медицинските препоръки.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X