https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали

Борисов: Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали

“Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ.

“Това, което ви оставих – тунелът и мостът, новото е само дупки”, обясни той.

“Вие ме започвате с тази полша дума “сглобка”. Нека започнем с нещо празнично”, отговори на политически въпрос Борисов.

“С цялото ми уважение, добре, че не стана Денков министър на образованието, защото представяте ли си един академик да поощрява своите младежи”, обясни той. “Мога да ги нарека с всякакви епитети, но ще използвам най-мекия – хора, говорещи неистини”, коментира Борисов.

““Аз не ги коментирам, оставям врата, за да разговарям с всички. И те почват да лъжат, да казват, че Петков ме дисциплинирал като удрял шишета по масата. Това звучи ли ви сериозно? Академик да го каже?”Мен ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилката и счупи стъклото”, припомни случая с Кирил Петков Борисов.

“Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали е окей. Никога с тези хора не можеш да говориш с един човек, те почват да се питат един друг. Чакаш ден и половина, за да мине всичкото”, заяви Борисов за ПП-ДБ.

“И изведнъж вместо да кажат, че ГЕРБ са направили нещо добро, те почват да говорят глупости. Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко. Аз не ги коментирам, оставям вратата отворена, за да разговарям с всички. И те почват да лъжат, да казват, че Петков ме дисциплинирал като удрял шишета по масата. Това звули ли ви сериозно? Академик да го каже?”, попита Борисов.

“Звучи ли ви нормално тези хора да ви слагат условия? Запада ги бяха подлъгали по едно време”, коментира той.

“Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия”, каза Борисов.

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорника на държавата. “Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство”, поясни той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X