https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниРадослав Росенов изигра страхотен финал на Европейското, но остана със сребро

Радослав Росенов изигра страхотен финал на Европейското, но остана със сребро

Националът на България по бокс Радослав Росенов сътвори страхотен финал на Европейското за мъже и жени заедно с руския състезател Всеволод Шумков. За съжаление, българинът се оказа от губещата страна на съдийското решение след 9 минути оспорван сблъсък на ринга в Белград, но показа сърцата игра и впечатляващи умения.

Росенов започна агресивно с крошета с дясна ръка. И двамата боксьори показаха скорост в началните минути и атрактивна игра с остри атаки и свален гард. В средата на рунда летяха безмилостни крошета и от двамата боксьори, но нито един от двамата не показваше признаци, че е наранен. В последната една минута Шумков засрещна национала ли и го прати в нокдаун. Росенов веднага се изправи и се втурна в атаки до последния гонг на тази част.

Руснакът започна по-уверено втората част със солидна преса срещу боксьора ни. Росенов отбеляза две поредни силни крошета. Третата част бе най-силна за боксьора ни, който се хвърли вабанк и рискува всичко, за да върне нокдауна и да обърне хода на двубоя, но съперникът му отстоя на атаките.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X