https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДанаил Ковачев се включва в изборната надпревара

Данаил Ковачев се включва в изборната надпревара

Данаил Ковачев ще се включи в парламентарните избори на 9 юни. Това обяви досегашният областен управител на Русе при предаване на поста на Драгомир Дамянов. Церемонията се състоя този следобед в зала “Свети Георги” на Областната администрация, информира Дарик.

Драгомир Драганов заменя на поста Данаил Ковачев, който встъпи в длъжност на 1 август миналата година. Той бе излъчен от квотата на „Демократи за силна България“.

Драганов е категоричен, че ще има пълна приемственост и приоритетите в администрацията ще бъдат продължени съгласно вижданията на Министерски съвет. Той ще продължи и наложените добри практики през годините, като ще се стреми за надграждане на партньорските взаимоотношения с местната власт и институциите от държавната администрация.

„Пред Русе и региона има редица приоритети и съм убеден, че те могат да бъдат постигнати със съвместни усилия. Под мое ръководство Областната администрация ще бъде надежден партньор на всяка инициатива, целяща развитието на областта“, коментира Драганов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X