https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДимитър Манолов: Политиците са ловци на души - те продават илюзии

Димитър Манолов: Политиците са ловци на души – те продават илюзии

Ваня Григорова не е представител на синдиката, тя е някакво политическо лице. Това каза председателят на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов пред БНТ.

“Ако има нещо, което със сигурност се забелязва, това е промяната на демографската ситуация на света, в който живеем. Стават все по-малко хората, които не работят и все повече тези, които са извън пазара на труда. Това е голямо предизвикателство и не знам как може да бъде преодоляно”, коментира той.

Светът решава това по не най-добрия начин. Привличаме работници от други места на света с идеята, че ще свършат работата, която при нас няма кой да свърши, но за 1-2 поколения се натрупаха проблеми, които ни затискат все повече и повече, обясни Манолов.

“Политиците са ловци на души – те продават илюзии. Важното нещо е да запазиш здравия разум. Мога да кажа за моя синдикат, че е много важно да запазиш политическия неутралитет и да не се изкушиш от това да заемаш страна, защото, когато участваш в кални борби, непременно ще се изцапаш”.

“Ваня Григорова не е представител на синдиката, тя е някакво политическо лице. Назад в годините във Великото народно събрание “Подкрепа” имаше към 20 народни представители. В 36-тото бяха 17. Нищо хубаво не ни се случи. Да, някои хора оправиха себе си, но от това синдикатът само пострада. Синдикатът трябва да стои далеч от политиката”, обясни Манолов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X