https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиОткриха тялото на жената, хвърлила се в река с трите си деца

Откриха тялото на жената, хвърлила се в река с трите си деца

Тялото на майката, която се хвърли в река Буна в Северна Албания с трите си малки деца, беше намерено, предава БТА. Издирването продължи три дни, съобщава Албанското радио и телевизия.

Безжизненото тяло на Алма Арази е било открито на 7 май следобед, малко след като албанските власти намериха тялото и на 3-годишния й син. Тя ще бъде погребана в северния крайбрежен град Дуръс, докато трите ѝ деца – в град Шкодра в Северна Албания, където стана инцидентът.

Арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство на 39-годишната си съпруга Алма Арази и трите им деца е 31-годишният Ердгюс Арази.

Хвърлянето на майката и трите й деца в реката е предполагаемо последствие от домашното насилие или от изневяра на Ердгюс с 18-годишно момиче, за която свидетелстват други показания по случая, отбелязва „Шчиптаря“.

„Има основателни подозрения, базирани на доказателства, че Ердгюс Арази, в резултат на непрекъснатото психическо насилие срещу съпругата си, изразено под формата на непрекъснати обиди и прелюбодеяние, тежко уронващо достойнството й, е станало причина за самоубийството на Алма Арази“, посочват от прокуратурата.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X