https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниДрагомир Драганов към ЦСКА: Благодаря ви, че избирате Русе

Драгомир Драганов към ЦСКА: Благодаря ви, че избирате Русе

Областният управител на Русе Драгомир Драганов и заместникът му Георги Георгиев се срещнаха с футболистите на ЦСКА. Отборът е в крайдунавския град, за да проведе поредната си тренировка на футболния стадион на комплекс „Дунав“ преди решаващия мач за шампионската титла довечера в Разград между „червените“ и „Лудогорец“.

Футболистите на ЦСКА често избират Русе за подготовката си преди срещите в Разград. Именно затова Драганов поздрави „армейците“ за откритата тренировка и затова, че повече техни фенове от региона са имали възможност да се докоснат до звездите от отбора. Привържениците успяха да си вземат автографи и да се снимат с футболистите.

„Благодаря Ви, че избирате Русе и се надявам, че навсякъде където отидете – в страната и чужбина, ще споделяте впечатленията си от този прекрасен град“, каза Драганов. „Ще се радвам да бъдете още по-чести гости в града ни, защото Русе носи късмет“, добави областният управител. Той бе категоричен, че Областната администрация ще направи всичко по силите си, за да подкрепя спорта и да привлече повече млади хора.

„Условията тук за тренировки са много добри. Това е един много красив и спокоен град, в който сме посрещани винаги подобаващо и определено има много хора, които харесват футбола“, каза треньорът Стамен Белчев. Той сподели още, че „Дунав-Русе“ заслужава да играе в елита.

В петък вечерта играчите на ЦСКА почетоха паметта на трагично загиналия талант на „Дунав-Русе“ Венцеслав Георгиев, който беше убит от мълния по време на тренировка на стадиона на „драконите“ миналата година през август. Той е бил фен на ЦСКА и малко след трагичния инцидент от клуба отново почетоха паметта му, като сложиха фланелка с неговото име и №10 на резервната скамейка по време на мач с Берое.

Драганов и Георгиев се срещнаха и част от младежите към атлетическия клуб на ЦСКА.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X