https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДаниел Митов: Преди да минат изборите, не можем да кажем с кого...

Даниел Митов: Преди да минат изборите, не можем да кажем с кого ще се коалираме

„Не можем да кажем с кого и с кого няма да се коалираме, преди да минат изборите“, каза в предаването „120 минути“ Даниел Митов от ГЕРБ.

„Хипотези не мога да коментирам, защото не са минали изборите. Само от българските граждани зависи какви ще са резултатите от изборите и какво ние можем или не можем да направим след 9 юни. Най-трудното ще е тогава. ГЕРБ убедително върви към победа, въпросът е каква ще е разликата с другите“, уточни депутатът от ГЕРБ.

По думите му цел на партията ще е да се излезе от стагнацията и трите години застой.

„Ние мостове (с ПП-ДБ) не сме горили. Но за съжаление през последните години се нагледахме на експерименти от момичета и момчета, които по мои наблюдения са в предморално състояние на своето развитие. Няма проблем да ходят и да говорят срещу мафия, която си въобразяват, след което да влязат по кабинетите и да обсъждат неформалния кеш, който ще раздават“, каза за отношенията с ПП-ДБ Митов.

Той уточни, че визира изтеклите записи от разговори на лидери на „Продължаваме промяната“.

Аудио файл с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван първо от сайта „Афера“. Сайтът информира, че става дума за партийна среща по време на парламентарни избори през 2023 г.

Няколко часа след това от „Продължаваме промяната“ потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук.

На въпрос защо преди години никой не коментираше записи на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов той отговори: „Тези записи сме ги коментирали, сега говорим за записите на хората, които имат претенции да се борят срещу мафията, а говорят и действат като мафия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X