https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБезплатно представление за Деня на детето в Куклен театър – Русе

Безплатно представление за Деня на детето в Куклен театър – Русе

На 1 юни Куклен театър – Русе ще зарадва децата на град Русе с безплатно представление на най-новия си спектакъл „Маша и Мечока“. Тази инициатива, която вече се е утвърдила като традиция, е жест на театъра към малките зрители, но техните придружители ще трябва да закупят билет за себе си. Местата за 1 юни ще бъдат достъпни само на касата на театъра и се препоръчва на родителите да се сдобият с билети за празничното представление предварително, тъй като практиката показва, че салонът се запълва много бързо.

Всяка година театърът организира безплатни представления по случай Деня на детето. Тази година театърът продължава традицията с още по-вълнуващо предложение – новият спектакъл „Маша и Мечока“, който обещава да достави много смях и радост на децата. Всички малчугани са поканени да се насладят на тази обичана приказка, представена от артистите на Куклен театър – Русе.

Важно е да се отбележи, че както и в предишни години, децата ще могат да гледат представлението безплатно, но техните придружители (максимум 2-ма) трябва да закупят билети за себе си предварително. Тази мярка е необходима, за да се гарантира достатъчно място и комфорт за всички присъстващи.

Представлението ще се състои на 1 юни, събота, от 11:00 часа, на сцената на Куклен театър – Русе. Билети за придружителите могат да се закупят на касата на театъра. Куклен театър – Русе кани всички малки и големи почитатели на театралното изкуство да се присъединят към това празнично събитие и да споделят заедно радостта и магията на кукленото изкуство в празничния ден.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X