https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноРусенец отново атакува сцената на "Mr. Olympia"

Русенец отново атакува сцената на “Mr. Olympia”

Бодибилдърът Валентин Петров е на прага на нещо голямо – да стъпи за втори път на голямата сцена на “Mr. Olympia”! Българският състезател започва интензивна подготовка за състезанието, и то под ръководството на световноизвестния треньор Патрик Тур, пише “Актуално”.

Валентин Петров разказа повече за пътя към голямата българска мечта:

“Започнах работа с един от най-престижните треньори в бодибилдинга, който има шампион в категория 212 на Олимпия. Името му е Патрик Тур, известно име в индустрията. Заедно създадохме плана за действие, като следващата ми изява ще бъде на „Dubai Pro“ на 28 юли. В момента съм на път за 8-седмичен тренировъчен лагер там”, каза Петров.

След девет години на състезателна кариера, Петров успява да вземе своя професионален статут през 2021 година. Само година след това става най-младият участник в своята категория на “Олимпия” и вторият българин, който е достигнал до там.

“Чувството е неописуемо, няма думи, с които да може да се опише напълно. Може би ще кажа магическо. Нещо, което е веднъж в живота. Първата “Олимпия” е незабравима и фактът, че бях най-младият участник, направи усещането още по-специално”, сподели още бодибилдърът.

За своя успех Валентин Петров разчита на дисциплината, която е изградил през годините, на постоянството и на неуморния си труд. От ранна възраст той показва изключителна отдаденост към спорта, което му помага да изгради силна основа за бъдещите си постижения.

Въпреки че не успя да се класира през 2022 година, русенецът не се отказа.

Желанието му да достигне до самия връх в бодибилдинга го кара да продължи да тренира с непоколебима решителност. В момента се бори да получи своята квота, която отново да му осигури шанс да сбъдне своята мечта и да покори сцената на „Mr. Olympia“.

Предстоят много предизвикателства пред Валентин Петров, но с упоритост и подкрепата на своя нов треньор, той е готов да посрещне всяко от тях. Очакваме с нетърпение да видим как ще се представи на „Dubai Pro“ и дали ще успее да се класира за „Mr. Olympia“ за втори път. Историята на Валентин Петров ни показва, че с труд, дисциплина и решителност, дори най-смелите мечти могат да се превърнат в реалност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valentin Petrov (@valentinpetrov_ifbbpro)

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X