https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниВетовоТрима са задържани, заради хулиганска проява в с. Смирненски

Трима са задържани, заради хулиганска проява в с. Смирненски

Вчера около 12:20 часа младшият полицейски инспектор от РУ – Ветово, отговарящ за района на с. Смирненски, е реагирал на обаждане по телефона за скандал между двама мъже пред магазин в селото. Служителят веднага се е насочил към мястото, за да извърши проверка.

Там е заварил единият от участниците в конфликта – 22-годишен от с. Смирненски. Докато разговарял с него пристигнали трима мъже с два автомобила, които се нахвърлили да бият 22-годишния, в присъствието на полицейския служител.

Инспекторът им издал устни разпореждания да прекратят всякакви действия, нарушаващи обществения ред, но те не се подчинили, дори станали по-агресивни. По време на конфликта единият от тях, държейки нож, настъпвал срещу 22-годишния и оказал яростна съпротива при опита да бъде обезвреден от полицая.

Униформеният е успял да удържи съпротивата им, до идването на други служители от РУ – Ветово, не е бил намушкан, но е получил други наранявания при физическото съприкосновение с нападателите.

В крайна сметка тримата мъже са задържани и отведени в районното управление. Те са жители на с. Тетово на възраст 26, 23 и 19 г. Започнато е изясняване на случая, като е образувано досъдебно производство, с оглед за престъпление по чл.325, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X