https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиВерижна катастрофа предизвика тапа на "Тракия"

Верижна катастрофа предизвика тапа на “Тракия”

Задръстване на автомагистрала „Тракия“ силно затруднява движението. Тапата в посока Бургас е дълга над 15 километра. Движението се извършва само в крайната лява лента.

Причината за задръстването е верижна катастрофа, станала на 25-и километър на магистралата. Ударили са се няколко автомобила и един бус. Инцидентът е станал малко преди 10 ч. тази сутрин.

Тапата започва малко след 10-и километър в посока Бургас. На екипа ни му отне малко повече от час, за да измине 25 километра от отсечката.

За щастие при инцидента няма пострадали и ранени.

Малко по-рано на магистрала „Тракия“ трябваше да има изявление на Агенция „Пътна инфраструктура“ във връзка с очакваните ремонти през лятото. Заради задръстването обаче брифингът закъснява.

Според предварителни данни днес се очаква да бъде пуснато движението 20-и километър в посока София на магистрала „Тракия“. Там ремонтът продължи повече от месец заради подменяне на фуги, маркировка и асфалт.

До края на месеца се очаква да приключат двата ремонта на магистрала „Хемус“ – единият при тунел „Топли дол“ и другият при тунел „Правешки ханове“.

Други сериозни ремонти не са планирани през лятото, за да не се образуват задръствания.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X