https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПри проверки от екипи на полицията са установени двама водачи, управлявали с...

При проверки от екипи на полицията са установени двама водачи, управлявали с положителни проби за наркотици

При проверки от екипи на полицията са установени двама водачи, управлявали с положителни проби за наркотици, както и още едно лице, носещо в себе си наркотик.

Бързо производство е образувано срещу 24-годишен водач на лек автомобил „Ауди“, който на 7 юни по ул. Борисова в Русе при проверка от пътни полицаи е установен да управлява с положителна проба за метамфетамин.

Вчера около 08:50 ч. в гр. Ветово дежурен наряд на местното полицейско управление, на ул. Съединение в града, е спрял и проверил водач на лек автомобил БМВ. При теста за наркотици се е оказало, че 21-годишния шофьор е с положителна проба за употреба на канабис. По този случай също е започнато бързо производство.

Тази нощ около 22:20 ч. при обход по ул. Тодор Икономов в Русе служители от Второ РУ са извършили проверка на 35-годишен мъж, при която в него е намерен хартиен свитък, съдържащ бяло кристалообразно вещество, за което той е заявил, че е метамфетамин. Установеното от служителите на реда е документирано и по случая е започната проверка.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X