https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниВъзпитаниците на СК „Калагия“ показаха уменията си на традиционния ежегоден турнир по...

Възпитаниците на СК „Калагия“ показаха уменията си на традиционния ежегоден турнир по ушу

Възпитаниците на СК „Калагия“ Русе представиха наученото през годината в традиционния турнир по ушу „Воините на Калагия“ и детския турнир за начинаещи “Кунг-фу Панда”. Събитието се организира съвместно от Асоциация СК „Калагия“, Общински Младежки дом – Русе и Ученическа спортна школа – Русе.

В турнира младите таланти показаха своите умения и дух в дисциплините на ушу. Участниците имаха възможността да се съревновават в различни категории, демонстрирайки техника, сила и майсторство.

„Воините на Калагия“/„Кунг-фу панда“ 2024 е събитие, което съчетава спорт и култура, предоставяйки на децата възможност да изразят своята страст към бойните изкуства. Надпреварата има за цел да насърчи физическото развитие, дисциплината и екипния дух сред младите участници.

“Този турнир е празник на уменията и духа на нашите млади воини. Горди сме да го организираме за поредна година и да видим как децата демонстрират своите способности и любов към ушу”, каза Мария Неделчева, председател и гл. треньор на Асоциация СК “Калагия”.

Всички състезатели получиха купи, медали и грамоти, осигурени от Общински Младежки дом – Русе, Ученическа спортна школа – Русе и Асоциация СК „Калагия“.

Старшите калагийци, които са абитуриенти, получиха за своите постижения специални грамоти, плакети и знак-сувенир на школата като признание за техните постижения през годините.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X