https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПП-ДБ вика Калин Стоянов в НС, за да обясни как Брендо е...

ПП-ДБ вика Калин Стоянов в НС, за да обясни как Брендо е влязъл в България

Абсолютно безобразие е доказани международни престъпници да влизат и излизат от страната без нито службите да ги засекат, нито МВР да ги засече. Това не е първият случай, знаете за братя Галеви. Още тази седмица ще извикаме министъра на вътрешните работи да обясни как така един международен престъпник може да се появи на вратата на Софийския затвор и никой да не е разбрал как е влязъл в България. За мен отговорът е ясен – МВР и службите не работят. Реформите там не се случиха и те не работят.

Това заяви депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Кирил Петков, по повод Евелин Банев – Брендо, който вчера се предаде на правоохранителните органи.

“За Северна Македония искам да кажа, че 27 страни гласуваха българите да влязат в Конституцията на РСМ. Това беше по френското предложение и това гласуване не може да се промени. Ще бъде много жалко, ако Македония завие в друга посока и не към Европа”, добави той.

“С “Възраждане” не сме от една порода. Ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Никой от лидерите на ПП-ДБ не е разговарял с г-н Костадинов. Категорично. Ние имаме различно виждане с тях за света. Нашите избиратели могат да очакват, че ще бъдем една консистентна опозиция и няма да влизаме в никакви безпринципни договорки”, завърши Кирил Петков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X