https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоСтоичков и Балъков се включват в инициативата за паметник на Трифон Иванов

Стоичков и Балъков се включват в инициативата за паметник на Трифон Иванов

Легендите Христо Стоичков и Красимир Балъков пристигат във Велико Търново на 1 юли като гости на Открита сцена Евро 2024/ САЩ 94, съобщиха от “Етър”.

Основната кауза за проявата е събиране на средства за издигане на паметник на непрежалимия Трифон Иванов във Велико Търново.

“Етър” също се присъединява и приветства идеята с пълната убеденост, че “железният защитник” напълно заслужава подобно признание в болярския град”, написаха от футболния клуб.

Христо Стоичков и Красимир Балъков отправиха специално видео послание, в което определиха инициативата като прекрасна. Двамата анонсираха много изненади в срещата-разговор с феновете и призоваха всички на 1 юли вечерта след 18 часа да се съберат пред паметника на Асеневци в старата столица.

Открита сцена Евро 2024/ САЩ 94 в рамките на цял месец излъчва битките от Европейското първенство в Германия, както и паметните мачове на Пеневата чета от САЩ 94. За срещи с феновете вече бяха поканени редица легенди на българския футбол като Георги Василев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Пламен Николов.

Предстоящата визита на единствените двама българи, избирани в Идеалния отбор на Световно първенство, е на път да стане кулминацията от проявите. Същата вечер предстоят два от осминафиналите на Евро 2024 в Дюселдорф и Франкфурт.

Средствата от мърчандайз продуктите, както и част от печалбата на организаторите, ще отидат за построяване на паметник на легендата Трифон Иванов, добавят от “Етър”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X