https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоВалентин Димитров ще приема гражданите на улица „Олимпи Панов“ 8

Валентин Димитров ще приема гражданите на улица „Олимпи Панов“ 8

Областният управител на Русе, Драгомир Драганов, посети днес новия офис на обществения посредник на града, Валентин Димитров. Той се намира на улица „Олимпи Панов“ номер 8, където Димитров ще приема жителите на общината, за да защитава техните права и да предоставя компетентни съвети.

Офисът бе открит след като през 2023 година, с решение на Общински съвет – Русе, Валентин Димитров бе избран за обществен посредник. С новото местоположение, той цели да улесни достъпа на гражданите до неговите услуги.

На събитието присъстваха още кметът на Община Русе, Пенчо Милков, и председателят на общинския съвет, академик Христо Белоев. Те, заедно с областния управител, се запознаха с удобствата и атмосферата на новото място, което предлага комфорт и топло посрещане за всички русенци.

В знак на признателност за важната роля на обществения посредник, Драгомир Драганов връчи на Валентин Димитров поздравителен адрес, като изрази увереност, че Димитров ще продължи да бъде надежден съветник и защитник на гражданските права в общината.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X