https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДрагомир Драганов свиква среща с ръководителите на държавните институции за изборите

Драгомир Драганов свиква среща с ръководителите на държавните институции за изборите

Областният управител на Русе Драгомир Драганов свиква среща с ръководителите на държавните институции във връзка с предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Целта на събитието е да се обсъдят ключовите мерки, които трябва да бъдат предприети за осигуряване на честен и прозрачен изборен процес в региона.

Драганов подчерта важността на инициативата, като изтъкна, че това е от основно значение за гарантиране на правото на жителите на Русенска област да упражнят избирателния си вот без притеснения. „Подобна инициатива е от първостепенно значение за осигуряването на честен и прозрачен вот, така че гражданите на област Русе да имат възможността спокойно да упражнят избирателните си права“, добави той, отбелязвайки, че вече се предприемат конкретни стъпки в тази насока. Областният управител увери, че институциите работят в тясно сътрудничество, за да осигурят прозрачността и коректността на изборния процес. „Нашата цел е да гарантираме на русенци, че техният глас ще бъде отчетен правилно и без манипулации,“ добави той с надежда за висока избирателна активност.

Срещата е насрочена за 14:00 часа в Зала 1 на Областната администрация, след която областният управител ще даде кратък брифинг за медиите около 14:40 часа на същото място.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X