https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиОбластният управител Драгомир Драганов зарадва пенсионерите в Две могили с нов...

Областният управител Драгомир Драганов зарадва пенсионерите в Две могили с нов принтер

Пенсионерски клуб „Мъдрост“ в Две могили получи чисто нов принтер от областния управител на Русе Драгомир Драганов. Поводът е отбелязваният днес по цял свят Международен ден на възрастните хора. Денят е определен като такъв с решение на Общото събрание на ООН през 1991 година.

Понастоящем в клуба членуват малко над 50 души, а председател на структурата е Антония Бодурова.

„Надявам се, че това устройство ще допринесе за подобряването на работата и дейността на клуба“, каза Драганов и обеща да продължи да подпомага различни каузи на хората от третата възраст.

Той добави, че местната и държавната политика трябва да бъдат насочени към решаването на реалните проблеми на възрастните хора.

„Събирайте се заедно и винаги празнувайте така весело. Това, че си пенсионер, не означава, че не можеш да се веселиш“, сподели областният управител. „Наш дълг е да Ви гарантираме спокоен и достоен живот! И макар невинаги да успяваме, уверявам Ви, че грижата за нашите майки и бащи е сред първостепенните ни задачи“, допълни Драганов.

Принтерът е закупен с лични средства на областния управител. Освен това той разполага с всички необходими консумативи. Зареден е с тонер, а като бонус пенсионерите получиха и пакет листи, така че да могат веднага да вкарат в употреба устройството.

„Дарението идва на време, тъй като до момента нямахме принтер и търсехме различни възможности къде да принтираме материалите си за различните събития“, каза Бодурова и посочи, че Драгомир Драганов винаги е бил щедър. До момента той е подпомагал клуба по различни начини. Не веднъж е дарявал техника на пенсионерския клуб, а също така е отпускал и парични награди.

Независимо че в момента липсва певческа група към клуба, пенсионерите от „Мъдрост“ са изключително активни. Те участват ежегодно в редица мероприятия, като фокусът на събитията е поставен предимно върху отбелязването на годишнини, свързани с родни творци.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X