https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПочина големият режисьор Николай Волев

Почина големият режисьор Николай Волев

Николай Волев почина при нелеп инцидент тази вечер. Режисьорът на едни от най-обичаните български филми като „Двойникът”, „Господин за един ден”, „Да обичаш на инат”, “Козият рог” (1994 г.) и „Маргарит и Маргарита” е паднал от прозорец на таванско помещение от 4-етажна кооперация на улица “Кракра” 5 в София, където живее.

Волев починал на място. Все още се изяснява причината за случилото се. Режисьорът беше на 78 години.

Според Lupa.bg популярният режисьор Николай Волев, който тази вечер около 20 часа загина след падане от прозореца на таванско помещение, всъщност не е починал при трагичен инцидент, а сам е избрал да сложи край на живота си. Това съобщили негови колеги, с някои от които той се е простил в последните дни по телефона, казвайки им, че “не му остава много време”.

Преди 8 години – през 2016-а – интелектуалеца бе диагностициран с рак – нещо, което самия той обяви в няколко интервюта. Лечението му вървеше сравнително добре, но при последния му преглед миналата седмица станало ясно, че рака се е завърнал с пълна сила, а разсейките са плъзнали в цялото му тяло. Лекарите го предупредили, че му остават “не повече от 2 месеца живот” и му предстои “много тежка битка”, разкриват негови колеги.

Вероятно това е накарало 78-годишният Волев да вземе фаталното решение, допускат в артистичните среди.

Неговата настояща съпруга Доротея, е първата съпруга на Кирил Маричков, който ни напусна преди три дни също след нелеп инцидент, падайки от сцената преди концерт.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X