https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортЮрген Клоп: Висшата лига не е надбягване с два коня

Юрген Клоп: Висшата лига не е надбягване с два коня

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че няколко отбора имат всички шансове да спечелят шампионската титла във Висшата лига този сезон, като отхвърли предположенията, че зрителите ще станат свидетели на надбягване с два коня: неговият отбор и Манчестър Сити.

Сити и Ливърпул доминираха във Висшата лига в последните два сезона, като воденият от Пеп Гуардиола тим спечели титлата през сезон 2018/2019 с 98 точки срещу 97 за Ливърпул. Отборът на Клоп пък си взе титлата миналия сезон, завършвайки с 18 точки пред “небесносините”. Много специалисти смятат, че през тази година пак двата отбора ще бъдат основни претенденти.

“Да, в Англия винаги е било надбягване с повече от два коня, коментира Клоп пред Скай Спортс. – Конкретно погледнато, през миналата година в определен момент битката също беше между три отбора. Нищо не е гарантирано в Англия. Не мисля за нас като за един от двата отбора, които ще се борят. Напротив, мисля за нас като за отбор, който трябва да направи много неща правилно, за да бъде успешен.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X