https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноTesla, Tesla Tequila, текилата на компанията на Илон Мъск

Tesla, Tesla Tequila, текилата на компанията на Илон Мъск

Илон Мъск е човекът, който в последните години успя да ни покаже нагледно как се правят милиарди от щури идеи. Със сигурност много пъти е чувал, че е луд, когато е предлагал един или друг продукт, но той най-добре знае как да направи и от най-голямата щуротия истински хит на пазара.

Под марката Tesla се произвеждат не само луксозни електромобили, но и соларни панели, а в онлайн магазина на марката можем да намерим и дрехи, аксесоари и някои дребни технологични джаджи. Преди няколко дни там се появи и един доста необичаен продукт – текила.

“Представяме ви Tesla Tequila – ексклузивна, премиум текила Añejo, отлежала 15 месеца във френски дъбови бъчви. В текилата се усещат сухи плодове и леки ванилови нотки, както и финал с канелен пипер.”

Напитката, произведена от американската компания Nosotros Tequila, е с 40% алкохолно съдържание и в бутилка от 750 мл., която е прозрачна, във формата на гръмотевица и идва със специална стойка.

Поръчките бяха възможни само от няколко американски щата, но количествата бяха изчерпани за броени часове, въпреки високата цена от 250 долара. Текилата вече има колекционерска стойност, а зад нея стои и интересна история, припомня Business Insider.

През 2018 г. Илон Мъск за пръв път спомена “Teslaquilla” в един от многото си шеговити постове в Twitter. По случай първи април, милиардерът публикува своя снимка с описанието, че компанията му Tesla е банкрутирала, а той е намерен мъртъв и заобиколен от много празни бутилки от въпросната текила.

Потребителите на социалните мрежи отговориха на шегата на Мъск с насърчение наистина да създаде алкохолната напитка. И ето че тя стана факт, а сдобилите се с нея са истински късметлии.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X