https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноГладните години на Джейсън Момоа

Гладните години на Джейсън Момоа

Едва ли някой ще се опита да спори с факта, че през последните няколко години Джейсън Момоа е сред най-известните имена в Холивуд.

GAME OF THRONES
Jason Momoa, Emilia Clarke

Разбира се, цялата тази слава се дължи на ролята на Аквамен, която му отвори вратите към славата. Но преди нея Game of Thrones даде екранно време на Момоа, за да се докаже.

През 2011 г. актьорът беше част от първия сезон на сериала, но след само 10 епизода героят му беше убит.

Оказва се обаче, че въпреки успеха на Game of Thrones и добрата игра на актьора в сериала, следващите няколко години за него са били изключително трудни.

В интервю за списание InStyle Джейсън Момоа казва, че той, съпругата му Лиса Бонет и двете им деца буквално са гладували, защото дълго време не е можел да си намери работа.

По това време са живеели в Лос Анджелис и Момоа казва, че не е можел да плаща дълговете си. Нещата се нареждат години по-късно, когато получава ролята на Артър Къри в “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” (2016 г.).

За радост на Джейсън Момоа в момента кариерата му се развива повече от добре. През миналата година имашше ключпва роля в сериала “See”. Ангажиментите го затрупват за следващите две години напред.

NB: Някои по-възрастни от нас помнят и ролята му на боеца Ронан в сериала Старгейт Атлантис от 2005 (но това е за големите фенове).

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X