https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedВеселин Марешки: БСП е в опозиция на народа

Веселин Марешки: БСП е в опозиция на народа

„Недопустимо е в такъв момент да саботираш държавата, даже да й вредиш и в същото време да наричаш себе си народен представител. И всичко това, само защото искаш да наричаш себе си опозиция! И ние от ВОЛЯ сме опозиция, т.е имаме несъгласия с управляващите, но цената, на която ще ги отстояваме не може да бъде народа ни. Цената не може да бъде България! Защото нея, и българският народ ще ги има, дори след Корнелия Нинова. България преди всичко, след това партийният интерес!“, така лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки коментира поведението на БСП депутати, които в края на миналата седмица са стояли на трибуната, а са твърдели, че ги няма в залата, за да попречат на кворума.

Марешки посочи, че докато БСП си играят на котка и мишка, защото били опозиция, в страната няма лекари, а тези, които са останали, са изтощени и психически, и физически. В училищата пък се търсят заместници на заместниците на учителите, а полицаите изнемогват.

„Оттук-нататък нека да е ясно БСП е в опозиция на народа. ВОЛЯ е опозиция на всички врагове на народа, и бизнес, и политически такива. Точно заради това ние всеки ден ще използваме тази висока трибуна, за да се разграничаваме от тази безскрупулна, политически безидейна опозиция“, каза още Марешки. Той призова депутатите да се вслушат в разума, в това какво искат хората и поне в края на мандата да влязат в дневния ред на народа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X