https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЗдравеМарадона е изписан от болницата

Марадона е изписан от болницата

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона напусна болницата осем дни след операция за отстраняване на субдурален хематом в мозъка. Той не пожела да говори пред журналистите и конвоя от привърженици, събрали се пред лечебното заведение с предпазни маски, след като напусна клиника „Оливос“ в Буенос Айрес с линейка, малко след като лекарят му Леополдо Луке сподели пред медиите, че той може да се прибере у дома.

По-рано Луке публикува снимка в Инстаграм, на която прегръща 60-годишната легенда, която бе с превръзка на главата. Очаква се Марадона да продължи рехабилитацията си в Тигре – на 30 км северно от Буенос Айрес, близо до дома на дъщеря си Джанина.

„Диего премина през може би най-трудния период в живота си. Това, от което се нуждае сега, е сплотеност на семейството и това да бъде заобиколен от медицински професионалисти. С лекарите и семейството си Диего ще бъде това, което трябва да бъде – щастлив“, каза адвокатът му Матиас Морла. Не за първи път Марадона има проблеми със здравето. Той беше на няколко пъти в болници в миналото, главно заради екстравагантния си начин на живот, включващ наркотици и алкохол. Марадона, заедно с бразилската легенда Пеле, който навърши 80 години миналия месец, е считан за един от най-великите футболисти на всички времена.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X