https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиВъв Велинград задържаха британка с обвинена за смъртта на бебето ѝ

Във Велинград задържаха британка с обвинена за смъртта на бебето ѝ

Задържа британска гражданка на 39 г., обвинeна за смъртта на 7-месечното си бебе. Това съобщиха от държавното обвинение.

На 8 ноември в полицията във Велинград е подаден сигнал от Спешна помощ, че 7-месечно бебе е докарано в отделението от родителите си. Майката на пеленачето е британска гражданка, бащата – българин. Лекарите установили, че детето е мъртво.

Сигнал за инцидента подава екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта на бебето. То било заведено в отделението от родителите му – майка с британско гражданство и баща с българско. Двамата били задържани за срок от 24 часа.

След разследване е установено, че майката е била в дома си. Докато носела на ръце бебето, тя се спънала и паднала на пода с него. Детето е получило черепна травма и по-късно е починало в жилището. Според събраните доказателства по този начин обвиняемата е причинила по непредпазливост смъртта на бебето. Все още няма доказателства бащата да е съпричастен към случилото се. По делото се очаква заключението на назначената съдебно-медицинска експертиза.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X