https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортДерменджиев: Трябва да понесем критиките

Дерменджиев: Трябва да понесем критиките

Необходимо е критиките да бъдат приети, но и да се прояви търпение за извървяване на нов път, споделя селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев, малко преди последния мач на България за годината.

В сряда отборът гостува на Ирландия в заключителния си двубой в Лигата на нациите. България е на последното място в групата само с една точка от пет мача. Единствено при победа воденият от Дерменджиев състав ще може да избегне изпадането в третата дивизия.

Преди два дни българският отбор загуби с 1:2 от Финландия в София.

“Това е реалността и ние трябва да понесем критиките, но и трябва да направим така, че да имаме търпението да възродим националния отбор. Това може да се случи, но трябва много търпение и да се вземат правилните решения”, каза Дерменджиев при заминаването за Ирландия.

Проблемите пред него се усложниха, след като още трима футболисти отпаднаха от състава – вратарят Християн Василев, Димитър Велковски и Васил Божиков са заразени с коронавируса. Последните двама играха срещу Финландия.

“Тези момчета, които са тук, ще излязат и ще играят. Щом го задавате този въпрос, значи знаете за какво става дума”, заяви селекционерът след въпрос, свързан с многото отсъстващи основни играчи.

Дерменджиев посочи, че и ирландците имат проблеми. “Но какъвто и да е съставът им, вие знаете в какви отбори играят те.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X