https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортСити развързва кесията, иска Меси още през януари

Сити развързва кесията, иска Меси още през януари

Ръководството на Манчестър Сити планира да направи офанзива за привличането на звездата на Барселона Лионел Меси още през януарския трансферен прозорец, съобщава британският таблоид Сън.

“Гражданите” се надяваха да привлекат аржентинския национал още това лято като свободен агент, след като Меси поиска да напусне каталунците, но в крайна сметка испанският клуб принуди своя футболист да остане на “Ноу Камп”, припомня БГНЕС.

От Сити обаче не са се отказали от шесткратния носител на Златната топка и се надяват той да ги подсили още за втората част на настоящия сезон. Според изданието от Барселона също предпочитат да вземат определена сума през януари, отколкото да загубят Меси без пари през лятото, като е възможно те да приемат оферта от 55 милиона евро, с което също така ще облекчат сериозно бюджета си за заплати, заради огромното възнаграждение на аржентинеца. В същото време от Сити вярват, че именно Меси е липсващото парче в пъзела за успешна кампания в Шампионската лига, като идването на 33-годишния футболист на “Етихад” също така ще убеди и мениджърът Пеп Гуардиола да продължи да води тима.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X