https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиНечовешко: Син души майка си - иска да я изгони от дома...

Нечовешко: Син души майка си – иска да я изгони от дома й в Бургас

Син душил майка си и я плашил да я изгони от дома й в Бургас, въпреки наложената му забрана да я доближава. В следствие на това, по искане на Районната прокуратура в Бургас е наложена мярката за неотклонение “задържане под стража” спрямо Красимир К., обвинен в неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие, съобщават от прокуратурата.

Заповедта е била издадена на 4 ноември тази година и с нея се забранява на Красимир да доближава жилището на майка си, както и висчки места, които тя посещава. Определено е и задължително отстояние, което не би трябвало да е по-малко от 100 метра.

Между 6 и 8 декември обаче мъжът многократно правил опити, а в два от случаите влязъл в дома на майка си. При първия случай проникнал в жилището и заплашил 81 годишната си майка, че ще я изгони, ще й вземе апартамента и че непременно до 6 ч. сутринта трябва да го напусне.

Втория път обвиняемият проникнал със сила в апартамента и започнал да крещи, след което хванал за врата възрастната жена и започнал да я души, заплашвайки я, че ще я убие.

При третото деяние Красимир опитал да влезе в жилището, използвайки ключ, звънял на звънеца и блъскал по вратата.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X