https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноРита Ора снима клип в България

Рита Ора снима клип в България

Британската певица от албански произход Рита Ора отлетя за България, за да снима нов музикален видеоклип към предстоящия си сингъл.

По произход от Косово, но живееща и изграждаща успешана кариера във Великобитания, певицата наскоро се върна от Египет и не престава да работи.

Тя прекара по-голямата част от тази година в работа по нова музика и се надява да се завърне с нови песни в началото на 2021 г. Именно към една от тях е и новото видео, което сега записва в България, разкри източник, близък до звездата.

Рита Ора е една от най-известните британски певици, като сред най-големите й хитове е „Hot Right Now“, превърнал се в абсолютен бум и станал номер едно в UK Singles Chart. Родена в Косово през 1990 година, още същата година семейството й се мести във Великобритания. През 2004 г. тя участва в английски филм на име „Spivs“, а през 2008 записва дебютния си сингъл „Where’s Your Love“. Дебютният ѝ албум (ORA) излиза на 27 август 2012 г.., предаде БГНЕС.

Рита Ора се подвизава и като модел. Тя е избрана за рекламно лице на марката за кецове Superga, Мадона и дъщеря ѝ Лурдес я избират за лице на марката им за дрехи и аксесоари Material Girl. Работи още и за DKNY. Певицата създава и собствена колекция лакове и червила за британската марка гримове Rimmel.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X