https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиТинейджърки набиха ученичка в Пловдив

Тинейджърки набиха ученичка в Пловдив

Две момичета на 14 години набиха момиче с една година по-малко от тях. Веднага след това 37-годишната майка подала сигнал в полицията и стартирало разследване.

В жалбата си майката до Първо Районно управление е описала, че побоят бил нанесен над 13-годишната й дъщеря в следобедните часове на 16 декември.

При проведената беседа момичето заявило, че тя и нейни 11 приятели и познати, си уговорили среща да се видят на открито чрез социалните мрежи. Пристигайки на определеното място- в близост до ПГ „Механотехникум“, две от момичетата и нанесли побой, изразяващ се с удари с ръце, скубене и ритане, а част останалите деца снимали с мобилните си телефони.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени участниците в инцидента- две 14- годишни момичета, възпитанички на различни пловдивски училища. Причината за нанесения побой е възникнал спор, който прераснал в междуличностен конфликт. Потърпевшото момиче не е пострадало сериозно. Работата по случая продължава по указания, дадени от дежурен прокурор при РП Пловдив.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X