https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортСлед 4 загуби от 17 мача: ПСЖ уволни Томас Тухел

След 4 загуби от 17 мача: ПСЖ уволни Томас Тухел

Томас Тухел е бил уволнен от Пари Сен Жермен, съобщи Sky Germany. За информацията пишат още от авторитетните Bild и L‘Equipe.

Парижани в момента заемат трета позиция в класирането на Лига 1, на една точка от лидера Лион, и имат загуби в четири от последните си 17 шампионатни двубоя. Уволнението на германския специалист идва само ден след убедителната победа над Страсбург с 4:0, уточнява БГНЕС.

Тухел, който пристигна във френската столица през 2018, изведе френския шампион до финала в Шампионската лига миналия сезон, когато тимът отстъпи на Байерн Мюнхен с 0:1. Той направи парижани шампиони на Франция на два пъти, като завоюва още няколко трофея на домашната сцена.

Според RMC и Telefoot, фаворит за заместник на германския наставник, който води преди това Борусия Дортмунд, е бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино. Аржентинецът е без работа от ноември миналата година, когато бе уволнен и заменен от Жозе Моуриньо. Почетино е гласен за вариант за нов треньор и на грандовете Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X