https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedВаксинирането – следващото саниране?

Ваксинирането – следващото саниране?

Министър председателят Бойко Борисов сравни ваксинирането със санирането. “Ще видите, че с ваксината ще стане като със санирането. В началото плашеха хората, че ще им се вдигнат данъците, някой ще им купи жилищата, ще им ги продаде. Като видяха хората колко е хубаво, сега кметове само за това питат – кога ще продължи санирането. Същото е и с ваксината. Идва все повече информация, все повече ще се обяснява на хората, ще дойдат различни ваксини.“, заяви премиерът.

Здравният министър проф. Костадин Ангелов обясни,че 699 души са си поставили ваксината срещу COVID-19 през вчерашния ден. Той обясни, че най-много ваксинирани има в Пловдив, следван от София, Бургас и София – област. Това стана ясно от видео, споделено във Фейсбук профила на премиера Бойко Борисов. Здравният министър обяви, че няма данни някой да е проявил странични реакции. “Съвсем леки болки в мястото на убождането. Този ефект е добър и показва, че има реакция на организма”, поясни проф. Ангелов.

„В началото всеки се пита нужно ли е, или не, но сега като видят знаковите доктори, които си поставят ваксината и процентът ще го достигнем. Даже с Мангъров говорих и той ще се ваксинира, ако не се е ваксинирал. И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% “за” ваксиниране”, заяви премиерът Борисов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X