https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияТрима непълнолетни нападнаха и ограбиха жена на гара в Дивия Северозапад

Трима непълнолетни нападнаха и ограбиха жена на гара в Дивия Северозапад

Три момчета нападнали и ограбили жена във влак. По малко от час по-късно полицаите открили кои са, арестували ги и открили плячката им непокътната.

Екшънът се разиграл в Дивия Северозапад в понеделник – 28 декември. 49-годишната пътничка била сама в купе на влака, пътуващ от Монтана за Бойчиновци. Точно в 18,18 ч вечерта, когато композицията спряла на гара Ерден, невръстните разбойници нахлули изневиделица при жената, издърпали дамската є чанта от ръцете й, скочили от потеглящия влак и избягали в мрака. В чантата имало 40 лева, там били и личните документи на жертвата.

Пострадала жена веднага се обадила на телефон 112 и съобщила за грабежа. Минути по-късно сформиран екип от криминалисти пристигнал на местопрестъплението и непълнолетните бандитчета били заловени. Оказало се, че две от момчетата са на по 14 години и едно на 16 години. Всички те били от монтанското село Габровница. Върнали чантата, преди да са успели да похарчат и стотинка от задигнатите пари. Направили и пълни самопризнания и се заклели, че се разкайват за стореното зло. Тримата досега нямали крими досиета и са предадени на инспекторите от Детска педагогическа стая.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X