https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортЕдмонд Назарян: Винаги трябва да сме готови за борба

Едмонд Назарян: Винаги трябва да сме готови за борба

Винаги трябва да сме готови за борба. Това заяви синът на двукратния олимпийски шампион Армен Назарян – Едмонд, в интервю за БГНЕС след церемонията по награждаване на Най-добрите ни борци за 2020 година. Едмонд спечели европейската титла за мъже в Рим през февруари.

„Да, разбира се. Аз още много успехи очаквам от себе си. Чувствам се страхотно, хубава година беше за мен. Европейски връх още на млади години, за мъже, това е уникално, ще гледам още повече да ги натрупам тези медали, просто тренираме. Очаквах от себе си, да, просто не знаех, че точно така ще стане. Аз тръгнах докрай да се боря, не беше сигурно, борбата е непредвидим спорт. Аз тръгнах, направих битки, вътрешно бях мотивиран и ми се получи“, започна той.

„Целта ми е първо да съм здрав, да нямам контузии, да се пазя – второто е да вземем квота, защото още нямаме на тази категория, и след това ако имаме, тръгваме за медал. Това е по принцип лошо за един спортист, готвят се, качват се на топ ниво, но след това отлагат дадено състезание – по този начин се нарушава подготовката“.

„Но това трябва да се преодолява, да сме готови и да не спираме – просто трябва да чакаме момента, в който ще ни кажат, че трябва да се борим. Винаги трябва да сме готови“, завърши Едмонд Назарян.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X