https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЗадържаха укриващ се наркопласьор в Гоце Делчев

Задържаха укриващ се наркопласьор в Гоце Делчев

По искане на Окръжна прокуратура-Благоевград, съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж на 31 години, привлечен в качеството на обвиняем за незаконно държане на наркотични вещества с цел разпространение, съобщиха от обвинението.

Разследването срещу него е започнало през ноември по данни за това, че в периода от 1 септември до 28 октомври, той се занимавал с пласиране на дрога в Гоце Делчев и други населени места в област Благоевград.

При задържането му тогава той не се е подчинил на полицейските служители и е избягал. Бил е обявен за общодържавно издирване. На 29 декември, е постъпила оперативна информация за местонахождението му.

Наркопласьорът е бил задържан на ул. „Полковник Борис Дрангов“ в града. Било е изяснено, че той се е укривал в апартамент на ул. „Сливница“. След извършеното изземване и претърсване в жилището, са били открити полиетиленови пликчета с амфетамин и марихуана.

По-рано в обитавана от него къща в село Мусомища са били открити и иззети вещи, които имат значение за делото, в това число мерителни везни. Обвиняемият е бил привлечен към наказателна отговорност за извършеното от него престъпно деяние и е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X