https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМасов бой между роми в "Шекер махала", полицията изпрати пет екипа

Масов бой между роми в “Шекер махала”, полицията изпрати пет екипа

Четирима души са пострадали при масово сбиване в “Шекер махала” в Пловдив, съобщи говорителят на ОДМВР. Сигнал за случая е получен в обедните часове.

При пристигане на място автопатрул на Трето Районно управление на МВР установява участниците в скандала и ги предупреждава, разяснявайки им какви могат да бъдат предприетите действия по Закона за МВР.

Малко след като служителите на реда напускат адреса, на тел. 112 е получен нов сигнал за сбиване на група от девет роми. На място са изпратени пет автопатрула със служители на различни полицейски управления, които установяват две групи лица, участвали в сбиването. Трима от участниците в първата група – 43-годишният Асен Т., Калинка М. – на 47 години, и 21-годишният Ахмет М. са прегледани в УМБАЛ “Свети Георги” и е установено, че Ахмед М. е със счупване на лакът и пръст на лявата ръка, а жената и по-възрастният мъж са само с охлузни рани в областта на крайниците.

Участниците в скандала от другата група са от една и съща фамилия – шестима мъже на възраст между 27 и 50 години. След извършен медицински преглед на най-младия мъж от групата е установена травма в областта на главата.

Всички лица са заведени в Районното управление и ще бъдат задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X