https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортСледващият мач на Тервел Пулев, в Африка?

Следващият мач на Тервел Пулев, в Африка?

Интерконтиненталният шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория Тервел Пулев разкри, че следващият му мач няма да е в България като е възможно дори да не се проведе в Европа, а в Африка.

Наскоро Тервел обяви, че се надява да се завърне на ринга през март. Последният му двубой беше срещу Дешон Уебстър на 14 декември 2019 г.

„Опитваме се и ние да организираме нещо максимално бързо, защото не съм играл цяла година. От гледна точка на моята възраст, нямам време. И аз искам да играя. Няма да е в България, защото има места, на които няма такива ограничения и може по-лесно да се организира. Чувам за посока Африка, но това е непотвърдено. Искам да предизвикам определени цели, а не боксьори. Целта е да изляза по-напред в ранглистата и след няколко мача да играя за титла“, сподели професионалният боксьор пред bTV.

Тервел Пулев се върна към мача на брат му Кубрат срещу Антъни Джошуа.

„Минах през сериозни емоции, защото видях всичко на живо, а не каквото компанията, която промотира Джошуа, показва. Видях обиди, които той отправи към Кубрат, цялостното отношение, екипът на „Мачрум“ как се държеше с нас, условията, които ни предоставиха. Не са джентълмени“, коментира Пулев.

По повод коментарите за представянето на Кобрата, Тервел бе категоричен, че не могат да го засегнат. „Разбиращите хора, специалистите, които са били боксьори, много по-адекватно коментират. Получих както позитивите, така и негативите покрай този мач. Аз съм брат на Кубрат и го подкрепям винаги. Чувствам се гузен, защото взимам слава на гърба на Кубрат. Истината е, че той се е трудил и той си плаща накрая“, добави Тервел Пулев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X