https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМария Бакалова: Благодарна съм на Холивуд, че не ме изплю

Мария Бакалова: Благодарна съм на Холивуд, че не ме изплю

„Не знам дали съм успяла да пленя Холивуд. Благодарна съм на Холивуд, че не ме изплю. Искрено пожелавам на всеки, на който му се бачка яко, има големи мечти и желае да рискува, да влезе в моите обувки – и дори по-хубави“. Това сподели Мария Бакалова чрез видеоконферентна връзка в ефира на bTV.

За актьорството споделя, че винаги й е било мечта да го работи. Тя допълва, че важно качество у нея е, че вярва на инстинктите си и на това, което се случва в момента.

„Да вярват на себе си, на инстинктите си и на това, което им казват сърцето и душата. Ти знаеш какво трябва да се случи и да направиш. И да работят много, защото трудът и дисциплината се възнаграждават винаги“, съветва Бакалова.

Любимите й актьори са великата Мерил Стрийп, Никол Кидман, Наоми Уотс и Натали Портман. “Към 9-10 клас се влюбих зверски в датското кино“, спомня си тя.

„Саша Барън Коен е гений. Той със сигурност е най-умният и ерудиран човек, когото познавам. С умни хора се работи лесно“, каза Бакалова.

„Рисков е филмът, няма какво да се лъжем. Страхувах се за живота на Саша, защото той таргетираше хора, които са по-способни да направят нещо застрашаващо живота“, допълва тя като разказва, че е било напечено по време на снимките.

„Когато бяхме на един протест срещу носенето на маските и за правото да носиш оръжия. Мисля, че имаше такава ситуация, в която някой се опита да извади оръжие“, споделя тя.

„Саша беше с бронежилетка в почти всичките сцени, където нещо такова се случваше“, допълва актрисата.

„Изобщо не допусках, че ще получа номинацията. Огромно признание е, че Гилдията на актьорите в САЩ ме номинира сред имената на Глен Клоуз и Оливия Колман“, коментира Бакалова.

„Да бъдеш номиниран е огромна победа. Аз ревах, подскачах, смях се, крещях – това беше микс от всякакви емоции, когато това нещо стана“, спомня си тя момента, в който е научила за номинацията си за „Златен глобус“.

За Оскарите споделя, че за нея са все още възможни, но все пак невероятни цели.

„В България не съм се прибирала от Коледа през 2019 г. Надявам се с всичко, което мога да допринеса, името на България да се чуе. Нека хората да рискуват. В момента, в който скочиш, има голяма вероятност да полетиш“, съветва тя.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X