https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЕлън Дедженерис към Мария Бакалова: Казват, че ще спечелиш „Оскар“ (ВИДЕО)

Елън Дедженерис към Мария Бакалова: Казват, че ще спечелиш „Оскар“ (ВИДЕО)

Българската актриса Мария Бакалова гостува на емблематичната американска водеща Елън Дедженерис. В интервюто бе подчертано, че Бакалова е не само първата българка, номинирана за Златен глобус, но и първата българка, номинирана за много други награди, сред които и за наградата на критиците.

„Ти си много смела“, каза й Елън Дедженерис.

Тя я попита дали е взимала уроци за импровизациите си, тъй като е била много отдадена на ролята си, за която се изискват сериозни импровизационни умения.

„Хората казват, че ще вземеш „Оскар“ за този филм. Това е отвъд да бъдеш страхотна актриса и да изиграеш този образ, но е и трудно да се изключиш и да се отдадеш на това“.

Дедженерис попита бургазлийката страхувала ли се е по време на сцената с Руди Джулиани:

„Трябва да призная, че вложих много труд, за да науча всеки един детайл от живота му и да съм му най-големия фен. За мен, като не американка, не ставаше дума за политическата ситуация, а за това как се отнасяме един към друг. И колкото повече се замислям, толкова повече си давам сметка, че не става дума за това на колко години е или на каква позиция е, а как се отнасяше към мен. И се замислям дали щеше да се отнесе по същия начин, ако бях мъж журналист? Щеше ли да дойде в спалнята, да пие с мен или да се смее по този начин?“

В отговор Елън й каза:

„Може би щеше да пие с мъж журналист, но нямаше да направи това, което направи.“

Преди седмица Мария Бакалова спечели наградата за актриса в поддържаща роля на Лондонските кинокритици за филма „Борат 2“.

2021-ва определено започна с безпрецедентен успех за бургазлийката. Мария е номинирана за „Златен глобус“ в категорията най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл. За първи път българка получава номинация за престижните награди. Бакалова проби в Холивуд с брилянтното си превъплъщение като дъщерята на Борат – Тутар в едноименния филм „Борат 2“.

Българката ще си оспорва приза с Мишел Пфайфър за „Френски изход“ („French Exit“), Аня Тейлър-Джой за „Ема“, Кейт Хъдсън за „Музика“ и Розамунд Пайк за „Много ми пука“.

Дни след това пък талантливата актриса получи номинацията и за награда на Гилдията на филмовите актьори. Бакалова е номинирана за най-добра женска поддържаща роля за участието си в „Борат 2“.

Тя ще се бори срещу Глен Клоус, Оливия Колман, Хелена Зенгел и Юн Юх-джунг.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X