https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноШофьор уби бащата на Ники Минаж

Шофьор уби бащата на Ники Минаж

Починал е бащата на рапърката Ники Минаж, след като е бил блъснат от автомобил. Шофьорът е избягал и се издирва, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес, позовавайки се на данни на местната полиция.

Трагичният инцидент се е случил в петък вечерта в Ню Йорк. Робърт Мараж се е разхождал край пътя в Миниола, Лонг айлънд, когато е бил ударен от преминаващ автомобил. Водачът на превозното средство е избягал, а Мараж е бил откаран в болница, където е констатирана смъртта му, гласи съобщението на полицията на окръг Насау, в което се посочва още, че предстои разследване и се търсят свидетели на фаталния инцидент.

Тридесет и осем годишната рапърка Ники Минаж, чието истинското име е Оника Таня Мараж, е родена в Тринидад и Тобаго. Звездата е израснала в Куинс, Ню Йорк, недалече от мястото, където е бил блъснат баща й. Минаж все още не е коментирала публично смъртта на баща си, отбелязва Асошиейтед прес.

Рапърката изненада феновете си през септември 2019 година, когато оповести, че ще се оттегли от музикалната сцена, за да се посвети на семейството си. Впоследствие обаче тя продължи да работи, припомня Франс прес.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X