https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМилиардерът Бил Гейтс се развежда

Милиардерът Бил Гейтс се развежда

Съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс и съпругата му Мелинда, обявиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак, предадоха световните агенции.

“След дълбоки размисли и много усилия по нашата връзка, ние взехме решението да сложим край на нашия брак”, написаха в Туитър те. “През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, за да помогне на всички хора да водят здравословен и продуктивен живот”, се казва още в изявлението. “Продължаваме да вярваме в тази мисия и ще продължим да нашата работа заедно във фондацията, но вече не вярваме, че можем да вървим напред като двойка в този етап от нашия живот”.


Бил и Мелинда Гейтс помолиха да се запази правото на лично пространство, както на тях двамата, така и на цялото им семейство сега, когато те навлизат в нов живот.

Миналата година Бил Гейтс обяви, че се оттегля от борда на Майкрософт, за да се фокусира върху филантропията. Той беше начело на компанията до 2000 г. и после постепенно намали ангажимента си в нея.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X