https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов гласува ядосан, но благодарен, че "са го оставили жив"

Борисов гласува ядосан, но благодарен, че “са го оставили жив”

„Гласувах за единствената демократична партия. Европа доживя да види избори по венецуелски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Машината спира, влиза някакъв  и пипа, никой не знае какво става. ЦИК спи, в 9 им е първото заседание, а вече до тогова ими хиляди жалби. Тотален хаос е няма никаква организация. Да са си организирали, каквото трябва.  Целта им е  да провалят изборите. За тях  Бойко Рашков да кърка пред президенството е демокрацията”, заяви ядосано пред журналистите той.

“Имат цялата власт, цяла седмица организираха терор. Сега ще видите и какво са правили другите партии в циганските махали и ще се наслаждавате на резултатите.
Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, не ни затвориха и не ни убиха. Такива като тези са давали в лагерите хората на прасетата”, продължи Борисов.

“Вече и “Монд” обвиниха, че се объркали. Този журналистът стана пишман. Дано и избирателите ни останат живи на тези опашки да стоят в жегата. Тотален хаос е, машини разнасят, принтери, никой не знае какво се случва. Дори при тези безобразия и лъжи, ние няма да касираме. Нека покажат до край мутренските си номера”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X