https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Красен Кралев щастлив от победата във Варна, но не спомена Русе

Красен Кралев щастлив от победата във Варна, но не спомена Русе

Докато изчакваме последните резултати от ЦИК, искам да благодаря на хората, които застанаха зад нас с гласа си! Много съм щастлив, че победихме в моя роден град и Варна е синя! Това заяви в социалните мрежи водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе Красен Кралев, който е и трети в листата на коалицията във Варна.

В благодарствения пост няма нито дума за Русе, което може би означава, че Кралев ще влезе в парламента от Варна. Както Ruse.news писа, Красен Кралев получи малко над 1200 преференции в Русе. Повече от него получиха втората в листата Десислава Атанасова и петият – Драгомир Драганов.

“Можем да обещаем, че като представители на ГЕРБ-СДС в Народното събрание ще защитим гласа на всеки български гражданин, който ни е гласувал доверие! Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, каквито сме били и при управлението на държавата”, написа още той.

“На фона на хаоса и системните усилия електоратът на ГЕРБ да бъде сплашван, резултатите ни на тези избори са отлични! Опитите за изчегъртване от страна на наемниците на Румен Радев и олигархията се оказаха безрезултатни! Хората доказаха, че демокрацията е жива и това е добрата новина. След като видях обявените министри в “Шоуто на Слави”, не виждам никакъв потенциал България да има стабилно и работещо управление в следващите месеци, а може би и в следващите години. Очертава се кабинет от професионални държавни служители, стари корумпирани муцуни и една дузина “калинки”. Станислав Трифонов ни предлага правителство на задкулисието тип Орешарски. Тези хора се опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно с всичките им зависимости от ДПС. Станислав Трифонов излъга очакванията на народа още преди да е обявен като победител! Ние сме по-силни от хаоса и ще го докажем с действията си в предстоящия парламент”, допълни още бившият спортен министър.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X