https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораВ навечерието на вота: Партийните офиси в Русе пусти и заключени

В навечерието на вота: Партийните офиси в Русе пусти и заключени

България е в навечерието на третите за годината парламентарни избори, а голяма част от офисите на политическите партии в Русе пустеят, а други са заключени, провери репортер на Ruse.news.

Партийните офиси са разпръснати из центъра на Русе, но някои от тях биват отворени единствено по време на предизборна кампания.

На най-централно място е офисът на ГЕРБ, който се намира под часовника на централния площад. Той рядко може да бъде посетен, тъй като се ползва като приемна на евродепутатите. ГЕРБ използва като свой основен офис областния щаб на партията, намиращ се в търговски център в жк Родина. Единствено там гражданите могат да се обърнат към представителите на партията.

Срещу офиса на ГЕРБ в центъра на Русе се намира и този на “Републиканци за България”, който след краха на последните парламентарни избори е винаги заключен, а на витрините още висят старите агитационни материали.

Зад Съдебната палата се намира и офисът на Има такъв народ. Той се помещава на първия етаж в търговски център. Въпреки че трудно бихте го открили, все пак има работно време и е отворен всеки делничен ден.

Недалеч от него в друга сграда, на 9-ия етаж, се намира областният съвет на Българската социалистечска партия, който също е отворен всеки ден.

Не така стоят нещата при ВМРО, чийто офис се намира до централната поща в Русе. Партията пропусна два парламентарни мандата, но по време на предизборна кампания в клуба им кипи живот. Сега, седмици преди старта на предизборната кампания, офисът е заключен.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X