https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Траян Тотев оглавява русенската листа на ВМРО

Траян Тотев оглавява русенската листа на ВМРО

Областният организатор на ВМРО за Русе Траян Тотев ще оглави листата на партията за предстоящите избори за народни представители, научи Ruse.news. Тотев е общински съветник в местния парламент в Русе втори мандат.

До решението се стигна след като зам.-председателят на партията Искрен Веселинов си направи отвод. В интервю за Ruse.news Тотев заяви, че и на тези избори партията ще заложи на доходи, сигурност и семейство.

Информацията бе потвърдена по-късно и официално от пресцентъра на структурата. “Силата на ВМРО е в идеологията. Ние винаги сме разчитали на млади хора като Траян Тотев. Логично е и той да получи възможност да се докаже и да се развива”, е заявил Искрен Веселинов.

Траян Тотев е на 27 години. Семеен с едно дете. Той е с висше образование, магистър е  по “Предприемачество и иновации” в Русенския университет “Ангел Кънчев”. Ръководил е и малък семеен бизнес. Вече втори мандат е един от най-активните общински съветници в Общински съвет – Русе, част е от групата “Патриотите – ВМРО”. Тотев взе активно участие в инициативата за изграждане на паметник на Апостола на Свободата Васил Левски в Русе.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X