https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияДаниел Митов бил готов за премиер

Даниел Митов бил готов за премиер

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов е готов да бъде премиер, след като два пъти поред беше номиниран за поста от партията си след изборите през април и през юли. В интервю за БНТ той уточни обаче, че дали това ще стане, е въпрос, който партията ще обсъжда въз основа на резултатите от предстоящите през ноември избори.

Според него “Демократична България” постепенно подготвя избирателите си да ги заведе при Румен Радев и БСП. Поясни, че чувал противоречиви послания, цитирайки интервюто на лидера на ДСБ Атанас Атанасов пред “Панорама”. Атанасов казал, от една страна, че е възмутен от присъствието на голям брой сътрудници на Държавна сигурност в инициативния комитет зад Румен Радев, но от друга казал, че нямало проблем да преговаря с БСП. “Възмущава се от Държавна сигурност, но отива в къщата на Държавна сигурност”, обобщи Митов. “Откривам когнитивен дисонанс в посланията”, добави той.

“Няма никакво съмнение, че Анастас Герджиков ще отиде на балотаж и той е най-вероятният победител. Има огромна енергия срещу Радев и управлението на неговите служебни правителства”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X