Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
НачалоБългарияБорисов прогнозира, че отново няма да има правителство

Борисов прогнозира, че отново няма да има правителство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви от Шипка, че най-вероятно след изборите отново няма да се състави правителство. Той посети църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на предишното управление.

Той разкритикува президента Радев и политиката на служебното правителство за високата смъртност в пандемията. Според Борисов комисията е одобрила 85% от плана за възстановяване, които са били предложения на ГЕРБ, и е отхвърлила заложените от икономическия екип на служебното управление.

Бившият премиер добави, че ново правителство няма да има, защото партиите били в уплах. „Като виждам чудовищни хаос, криза и инфлация – 580 лв. ток, цените газта 40% от другия месец, това е успешното правителство на Радев. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев… Аз се учудвам на наглостта им. Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии“, заяви Борисов.

Цветозар Томов: Отказът на ЦИК да регистрира листа в Стара Загора е абсурден

Той коментира и казуса с „Демократична България“. Членовете на ЦИК от квотата на ГЕРБ ще подкрепят регистрацията на листите на „Демократична България“, обяви Бойко Борисов по повод листата на партията в Стара Загора, които не получиха регистрация заради внесени документи, подписани с електронен подпис.

Борисов уточни, че в комисията ГЕРБ са малцинство, но ще подкрепят регистрацията, „за да не твърдят от „Демократична България“, че ГЕРБ е причината да не се явят на избори“, пише bTV.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X