https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМая Манолова вече не е блондинка

Мая Манолова вече не е блондинка

Мая Манолова изненада всички с нова визия. “Трябва да е ясно и на мутрите, и на мафиотите, че не съм блондинка и не съм руса”, това заяви тя по повод рязката промяна във външния й вид.

Манолова смени цвета на косата си и от руса вече е с кестенява, а формата на прическата й също е променена. “Екипът ми държеше да има някаква промяна. Аз обаче не съм готова да променя възгледите си и позициите си заради това посегнах на най-лесното – косата си и ето ме, вече не съм блондинка”, обясни тя.

“10 години бях руса, но стига толкова!”, категорична бе Манолова.

“Време е за промяна. Младите хора очакват обединение на формациите на протеста, както гражданите бяха заедно на площадите. Не искам тези, които успяха да откраднат парите на народа, да откраднат и бъдещето на нас и децата ни”, обяви тя.

В личното интервю тя беше с адв. Полина Велчева, която е е кандидат за народен представител от „Демократична България“.

И двете посочиха, че въпреки че са от различни политически формации, нямат никакви различия в каузите за съдебна реформа и защита на правата на гражданите и често ги отстояват заедно.

“Със сигурност ще влезем в следващия парламент. Винаги ни обявяват „на ръба“ и никога не познават, а чрез прогнозите си някои социолози правят услуги на големите партии. Бях и ще бъда омбудсманът, независимо дали съм председател на Гражданската платформа, или в парламента”, допълни Манолова.

“Мая е човекът, който не спи, когато има кауза. Има толкова много енергия. Звъняла ми е в 4 сутринта, когато полицаите вдигнаха палатковия лагер на Орлов мост. Тогава ме помоли да отида до Първо районно, защото ще има много задържани, както се и случи и заедно се борихме да ги освободят”, каза адв. Полина Велчева.

“Полина би седяла добре във всяка една формация на протеста. Това показва близостта на формациите. Освен, че ми е приятел, боец и отдаден човек на каузите, тя е човек от протестите, където бяхме едно, а в парламента партиите на промяната не можаха да бъдат едно”, каза Манолова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X